Over Europe-Vans BV

Klantenservice

Auto afmetingen

Beoordelingen

Lees hier de ruim 250 beoordelingen van Europe-Vans B.V. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 8,9. Europe-Vans bestaat sinds 2001 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat ruim 1.500 gebruikte bedrijfswagens per jaar verkoopt, in binnen- en buitenland.

Frank

Katwijk

10.0
30-12-2019 12:39 uur
Mijn ervaring:

De tweede Bus bij Europe Vans gekocht. Goed geholpen door Ron, netjes afgeleverd volgens afspraak.

Alex

Zoetermeer

10.0
27-12-2019 10:05 uur
Mijn ervaring:

Zeer prettig zaken gedaan met Ron den Brinker van Europe Vans. Beda kt Ron

Peter

Werkendam

10.0
23-12-2019 14:47 uur
Mijn ervaring:

Deze maand mn derde bus gekocht bij Euro Vans. Weer super geholpen door Ron. Elke keer worden gemaakte afspraken keurig na gekomen. Ik kom zeker weer terug.

Michiel janssen

TERBORG

10.0
23-12-2019 13:24 uur
Mijn ervaring:

ik heb hier een mooie renault master open bakwagen met kraan gekocht, ik ben hier erg tevreden over. prijs kwaliteit verhouding is prima. service is prima. advies is prima. en zeer vriendelijk.

Willem

UTRECHT

9.0
19-12-2019 16:31 uur
Mijn ervaring:

Op 30 september een occasion Opel Combo aangeschaft en de oude auto ingeruild. Een dag voor het ophalen van de nieuwe auto gaf de oude auto het op. Kon deze dus niet rijdend afleveren en dit op een zeer klantvriendelijke manier opgelost. Oude auto werd door Europe-Vans met een trailer opgehaald en ik ben met de trein naar Leerdam gereisd waar ik op het station door Mark van Selm werd opgehaald zodat ik de nieuwe auto kon meenemen. Op de vraag waarom er zoveel moeite voor mij werd gedaan kwam als antwoord; problemen zijn er om opgelost te worden. !! Voor mij was dit een teken van perfecte klantvriendelijk bij de aanschaf van een gebruikte auto. Ik zal zeker bij een volgende aankoop weer bij Europe-Vans terugkomen.

Bram boot

LEERDAM

8.0
11-12-2019 17:59 uur
Mijn ervaring:

Ben zeer tevreden op de manier waarop te woord bent gestaan. Toen ik een keus hebt gemaakt welke auto ik wilde hebben zijn de financiële zaken en wat er allemaal bij komt kijken zeer kundig afgehandeld.

Johan de Leeuw

Leerdam

10.0
11-12-2019 06:48 uur
Mijn ervaring:

Keurig bedrijf met vriendelijke mensen en het allerbelangrijkste is dat ik een groot vertrouwen heb in de auto. Ze hebben geen auto gepusht om te verkopen maar laten je zelf de keus maken.

Rachid

Utrecht

10.0
22-11-2019 23:56 uur
Mijn ervaring:

Vriendelijk, duidelijk en super snel precies zoals besproken auto met onderhoud en garantie mee gekregen Geholpen door Ron

Glenn

Ameide

10.0
22-11-2019 13:43 uur
Mijn ervaring:

Ik ben zeer goed geholpen met het samenstellen van mijn nieuwe volkswagen bus. Aardig personeel, weet waar ze over praten. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Kenny

Amsterdam

10.0
13-11-2019 10:48 uur
Mijn ervaring:

Ik heb reeds 2 bedrijfsauto gehaald en qua service n afhandeling heb k geen negatieve uitslag.

Milko

Zwijndrecht

10.0
12-11-2019 21:49 uur
Mijn ervaring:

Ik heb een Mercedes Vito gekocht, ik rij nu een aantal weken met de bus en bevalt zeer goed. Ben daar zeer goed geholpen.

Michel

Deventer

10.0
12-11-2019 19:31 uur
Mijn ervaring:

Snel en correct volgens afspraak zaken gedaan. Prima contact gehad. Medewerkers zijn klantvriendelijk. Auto is netjes afgeleverd.

Erik

Mijdrecht

10.0
05-11-2019 22:26 uur
Mijn ervaring:

5 jaar geleden heb ik een transporter bij europe-vans gekocht. Ik heb hier ruim 100000 km mee gereden zonder grote onkosten. Daar ik een nieuwe bus (tweedehands) nodig heb voor de milieu-zones in de grote steden heb ik onlangs een andere gekocht. Ik ben weer voor een transporter gegaan en deze heeft een beurt gehad en hoop dat ie weer zoveel km gaat maken. Het persoonlijke contact met europe-vans is gemoedelijk en men neemt de tijd voor je. Ik ben uiterst tevreden hoe het hele proces is gegaan. Als ik weer in de markt ben voor een nieuwe auto dan weet ik waar ik naar toe ga. EUROPE-VANS

John van Schaijk

Boekel

9.0
05-11-2019 19:36 uur
Mijn ervaring:

De gekozen bakwagen was met garantie gekocht en de inspectie / APK, wees op enkele onvolkomen heden. Door speciale onderdelen waarvan de levering op zich liet wachten enkele weken uitstel van levering. Naar het laat aanzien alles perfect geregeld, en de open communicatie hierover verdiend de 9. We denken dat we een prima voertuig hebben waar we nog jaren plezier van kunnen hebben!

Chris

Utrecht

10.0
05-11-2019 10:53 uur
Mijn ervaring:

Bij Europe Vans krijg je volgens mij de behandeling die je wilt. Zelf had ik wel wat advies nodig omtrent welke gebruikte bedrijfswagen we nodig hebben. Maar ondertussen kwamen ook enkele grootinkopers die direct enkele auto's bijna zonder te kijken meenamen. Zelfs toen bleek dat er wat mis was met de aangeschafte bedrijfswagen, werd dit direct verholpen. De auto werd bij ons bedrijf opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht.

Hilko

Dordrecht

10.0
16-10-2019 15:51 uur
Mijn ervaring:

Wij hebben het afgelopen jaar 2 auto besteld bij EUROPE VANS. Voor de eerste auto zijn wij nog even ter plaatse gaan kijken maar de volgende twee hebben wij blind besteld. Professioneel bedrijf met veel meer kennis over bedrijfswagens dan alle dealers in de Regio Dordrecht bij elkaar.

Michael

Velserbroek

10.0
05-10-2019 19:14 uur
Mijn ervaring:

Ze hebben me heel goed geholpen ben er erg blij mee met me werk bus

Jan

Langeveen

10.0
02-10-2019 10:43 uur
Mijn ervaring:

Je wordt goed geholpen en alles wordt voor je geregeld top.

Ron

Leerdam

10.0
01-10-2019 21:13 uur
Mijn ervaring:

Goede uitleg en keurige aflevering

Gerard

NIEUWEGEIN

10.0
01-10-2019 20:14 uur
Mijn ervaring:

Kreeg gelijk een hand vol sleutels om goed te kijken welke bedrijfs bus ik wilde hebben Top

Niels

Well

10.0
17-09-2019 20:24 uur
Mijn ervaring:

De titel omschrijft genoeg. In July 2019 een Volkswagen Transporter uit 2012 gekocht en deze loopt als een tierelier, was zeer goed onderhouden en zal nog de nodige jaren mee gaan. De service van Europe Vans was zeer fijn, recht-toe recht-aan, vriendelijk en snel.

Ad

Hedel

10.0
06-09-2019 10:38 uur
Mijn ervaring:

Nette en zeer verzorgde bedrijfsauto's Daar wij Campers bouwen en altijd op zoek zijn naar zeer mooie bussen hebben wij bij dit bedrijf een zeer goede service gevonden die uitermate correct en betrouwbaar is. Kwaliteit en prijsverhouding 5 sterren. Wij hebben reeds diverse Renault Masters omgebouwd tot kampeerauto en alle klanten zijn uitermate tevreden over de bussen. met vriendelijke groeten Ad Roeters DCM.Camperbouw Hedel

Thomas

Sneek

10.0
05-09-2019 13:04 uur
Mijn ervaring:

Heel groot aanbod bedrijfswagens, sneller service, kon hem gelijk meenemen kortom top!

Bart Van Heugten

Maasbree

9.0
04-09-2019 18:09 uur
Mijn ervaring:

goed en betrouwbaar

Damian

Gorinchem

6.0
03-09-2019 18:12 uur
Mijn ervaring:

Ik heb een mooie Sprinter gekocht die qua prijs netjes was. Helaas bleek na 2 weken dat de bus geen software update heeft gehad die er wel in zat maar was gereset. Ook zat er een flinke fout in bet contactslot waardoor deze ook in een korte tijd vervangen moest worden. Ik weet niet of dit vooraf al bekend was maar wel toevallig dat die fouten allemaal binnen 2 weken opduiken..

S.Z.S

Almere

10.0
31-08-2019 10:56 uur
Mijn ervaring:

Ik heb met plezier met Europe-Vans zaken gedaan. Alles is professioneel, vriendelijk en volgens plan gegaan. Ik ben er zeer tevreden mee.

Eka Eka Tanjung

Almere

10.0
20-08-2019 21:35 uur
Mijn ervaring:

Na een maand opzoek was naar een geschikt busje voor de zaak, heb ik er uiteindelijk een goede gevonden bij Europe-Vans in Leerdam. Ik werd vriendelijk ontvangen, vakkundig en correct geholpen. Een aanrader!!

Sebastiaan Van de Heyning

Mermansstraat 4 bus 2, 2300 Turnhout

10.0
20-08-2019 15:39 uur
Mijn ervaring:

Prima camionete gekocht, met goede service en vriendelijke verkopers. Na datum heb ik zelf wat administratieve dingen kwijtgeraakt alsook mijn sleutels. Hier heeft eurovans steeds een doirgedreven nazorg en hulp in verleend. Bedankt eurovans jullie zijn zeker een aanrader!

Mike Alpine Hearing Protection

Soesterberg

8.0
16-08-2019 17:38 uur
Mijn ervaring:

Specifieke bus gezocht en gevonden bij Europe-Vans. De extra aflevergarantie was voor ons bedrijf niet relevant, daarvan hebben we bewust afgezien. Daarom erg tevreden dat Europe-Vans een motorisch probleem dat zich direct na aflevering voordeed voor eigen rekening heeft laten maken.

J Blakenburg

Aarle Rixtel

8.0
10-08-2019 10:21 uur
Mijn ervaring:

plezierig en eerlijk onderhandeld over aankoop en inruil gebruikte vw transporter

Bertus Kuiper

Veenoord

7.0
07-08-2019 15:45 uur
Mijn ervaring:

voldoende, een redelijke ervaring

Remco Karsies-Sanchez

Purmerend

8.0
29-07-2019 21:31 uur
Mijn ervaring:

goed!

Patrick Vsn Biesen

Nreda

9.0
09-07-2019 08:03 uur
Mijn ervaring:

Beleefd en vriendelijk!

Hugo de Rooij

Oud Gastel

10.0
08-07-2019 19:42 uur
Mijn ervaring:

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk en deskundig en niet te beroerd om ons even van het station op te halen zodat we snel tot een koop konden komen. Radio code bleek te ontbreken maar werd de volgende ochtend vlot via de app doorgestuurd. Bedankt voor de goede service!

Martin

10.0
28-06-2019 13:21 uur
Mijn ervaring:

Goede ervaring! Ik ben heel tevreden over de service van Europe-Vans. Ik heb een bestelwagen gekocht, achteraf bleek de airco lek maar de kosten voor reparatie werd alsnog door hen vergoed. Aftersale is dus zeker een dikke 10.

Jan Zieleman

Vianen

10.0
21-06-2019 10:22 uur
Mijn ervaring:

We zijn heel fijn geholpen bij Europe-Vans door de kundige medewerkers. We zochten een bepaald model in een bepaalde kleur en dit is helemaal gelukt. De auto is van a tot z nagekeken en tip-top afgeleverd, zelfs met 3 maanden garantie. Zeer tevreden!

Mame van Os

Gorinchem

10.0
17-06-2019 20:18 uur
Mijn ervaring:

mijn ervaring is erg goed met dit bedrijf. Snel afhandeling en behulpzaam. vriendelijke personeel.

Ed Bohm

Woldendorp

9.0
16-06-2019 00:26 uur
Mijn ervaring:

Vriendelijk, net, makkelijke communicatie, en meedenken over Sprinter bevindingen en garantie. Historie Sprinter opgevraagd en heel goed alle punten doorlopen. Sprinters, helemaal spik en span netjes en geen verborgen problemen. Goede afspraken kunnen maken en achteraf keurig een probleem netjes opgelost. Helemaal tevreden!

Chris Van Huet

Didam

10.0
24-05-2019 23:19 uur
Mijn ervaring:

Bij dit bedrijf prima en prettig zaken gedaan.\r\nDuidelijke taal en snel geholpen.\r\nDe afhandeling is prima, genoeg keus en lekker overzichtelijk.\r\nBij de 3e bus ook weer prima geholpen!

Lino Noya Mahn

Hoogvliet

8.0
12-05-2019 12:12 uur
Mijn ervaring:

Zeer positief, goede ontvangst, advertenties zijn duidelijk en fotos kloppen met werkelijkheid.

Arie Ouwerkerk

Breukelen

8.0
09-05-2019 14:53 uur
Mijn ervaring:

goede service, vriendelijk, gewoon goed bedrijf.

Dirk Perier

Almere

8.0
02-05-2019 18:45 uur
Mijn ervaring:

Als aanvulling voor ons wagenpark was ik op zoek naar een gebruikte gekoelde bestelbus omdat de levertijd van een nieuwe gekoelde wagen ca 8 maanden behelst. Bij Europe-Vans vond ik een Transporter met dag- en nachtkoeling, deze had slechts 32.500 km gereden. Na een proefrit en in overleg met Ron deze wagen gekocht. Europe-Vans voldoet aan alles wat je van een leverancier mag verwachten, eerlijk, deskundig, klantvriendelijk en heel belangrijk, afspraak is afspraak. Ron en collega`s bedankt voor de fijne samenwerking. Groet Dirk\r\nPerier`s Vleesbedrijf.

Victor Van Beekum

Waddinxveen

10.0
13-04-2019 18:46 uur
Mijn ervaring:

Keurig afgeleverde transporter op 1 februari. Niks op aan te merken.

Joan Mesters

Waalre

10.0
08-04-2019 22:40 uur
Mijn ervaring:

We hebben bus gekocht...heel fijn geholpen..vriendelijk ...goede service...eerlijk ...we zijn heel blij met onze bus

Frank Van Hoorn

Gouda

9.0
04-04-2019 18:27 uur
Mijn ervaring:

Het is dat ik geen 10 geef maar anders.......\r\nDit is de 2 de keer dat ik een bestelbus koop bij Europe-Vans, het assortiment is groot, advies is goed, de geschiedenis van de voertuigen is ook aanwezig, prijzen zijn scherp en de mensen die er werken zijn kundig, vakbekwaam en vriendelijk.

Jeroen Binnendijk

Moordrecht

5.0
02-04-2019 22:51 uur
Mijn ervaring:

Was zeer geïnteresseerd om een bedrijfsauto aan te schaffen, werd erg goed geholpen , financiël lease werd netjes geaccepteerd, erg blij mee.\r\nTot mijn vraag luide dat ik op een zaterdag een goede proefrit wilde rijden van zo n 1.5 uur, dat kon helaas niet, normaal staat daar 20 minuutjes voor, erg jammer aangezien ik er een hoop geld zou achterlaten.\r\nVerders niets mis met het bedrijf alleen viel dit mij rouw op mijn dak.

Aryan Popal

Utrecht

10.0
28-03-2019 16:17 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Arjan Van der meer

Kornhorn

8.0
24-03-2019 21:12 uur
Mijn ervaring:

Goed bedrijf .en zeer goed geholpen met een bedrijfsbus .\r\nVriendelijk en klantgericht\r\nZeker een aanrader

Timo Niemeijer

Reeuwijk

8.0
15-03-2019 10:23 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Richard de Wildt

Abcoude

10.0
10-03-2019 15:34 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Jeroen De hoop

Zwaag

9.0
10-02-2019 10:29 uur
Mijn ervaring:

Prettig en persoonlijk. Hartikke leuk bedrijf

Jeroen De hoop

Zwaag

9.0
08-02-2019 11:49 uur
Mijn ervaring:

Prettig en persoonlijk. Hartikke leuk bedrijf

Anoniem

9.0
07-02-2019 21:47 uur
Mijn ervaring:

Goed ervaring met EuropeVans,\r\nsnelle & duidelijke service.

Erik Holtkamp

Enschede

8.0
07-02-2019 14:35 uur
Mijn ervaring:

Prima bespreking van aankoop bus

Jan Bos van den

Sommelsdijk

9.0
05-02-2019 18:56 uur
Mijn ervaring:

Heb er kort geleden mijn tweede auto gekocht\r\nDat zegt genoeg denk ik.\r\nAardige lui goede service

Bert Teeuwen

Gorinchem

8.0
01-02-2019 12:37 uur
Mijn ervaring:

Wij zijn tevreden met Europe-Vans B.V. Na een paar kleine puntjes die opgelost zijn zijn wij nogmaals tevreden hoe dit is opgepakt en is opgelost. Weer een tevreden klant :)

Martin V Garderen

De Meern

10.0
31-01-2019 19:03 uur
Mijn ervaring:

Zeker aan te bevelen!! Gelijk goed ontvangen, en goed advies gekregen. Komen de afspraken na.

John Ariens

Nijmegen

8.0
19-01-2019 18:39 uur
Mijn ervaring:

zeer professioneel en klant gericht

Jan

Beuningen GLD

7.0
17-01-2019 20:11 uur
Mijn ervaring:

Net bedrijf. komen hun afspraken netjes na en reageren snel op mails en vragen.

JC Klink

Stellendam

8.0
14-01-2019 16:32 uur
Mijn ervaring:

Prettig geholpen door de afdeling verkoop

Hajk Manoekjan

Rotterdam

9.0
14-01-2019 15:27 uur
Mijn ervaring:

Eerlijk bedrijf met schappelijke prijzen. Geen verassingen achteraf en alles zoals vermeld.

Richard Kemmeren

Kaatsheuvel

9.0
11-01-2019 23:20 uur
Mijn ervaring:

Vriendelijke mensen met kennis van zaken.\r\nWe hadden een nogal specifieke vraag en daar zijn we uitstekend in geholpen.\r\nAls service is nog extra beurt aan de auto uitgevoerd.\r\nTop bedrijf met vriendelijke medewerkers.\r\n

Eric Dijkstra

Rotsterhaule

10.0
08-01-2019 20:17 uur
Mijn ervaring:

Je wordt goed behandeld bij het bedrijf, ze komen de afspraken goed na, prima jongens daar,ik heb mijn tweede bus nu er vandaan en ben ik ook zeer tevreden mee.

D Nagel

Amersfoort

10.0
07-01-2019 17:50 uur
Mijn ervaring:

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. 5 jaar geleden auto bij hun gekocht. Zelfde auto ingeruild voor een andere dit jaar. Zeer prettig ontvangen. Eerlijke mensen en Goede kwaliteit occaisons aanwezig. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf

Anoniem

8.0
04-01-2019 11:46 uur
Mijn ervaring:

Correcte en prima service

Leo Mulder

Apeldoorn

10.0
14-12-2018 01:29 uur
Mijn ervaring:

Zeer positief mijn vivaro gekocht in december 2012\r\nNu een jr verder nog elke dag zeer gelukkig met mijn aankoop.\r\nVooral de aflevering zeer goed en betrouwbaar filters olie banden apk in 40 jr niet mee gemaakt zij doen wat zij beloven

Coen Roodbol

Dordrecht

8.0
13-12-2018 21:59 uur
Mijn ervaring:

Een ruime keuze bedrijfswagens met verschillende gebruiksklasse en bijpassende prijzen. \r\nEen maand na aankoop van de bus een mankement gehad. Dit is na overleg netjes opgelost zonder grote kosten voor mijzelf.

Emrullah Özdemir

Den haag

10.0
11-12-2018 10:35 uur
Mijn ervaring:

Eeza

Henk-Jan Hensens

Stadskanaal

8.0
03-12-2018 08:27 uur
Mijn ervaring:

No nonsense bedrijf en lekker gewoon contact, dingen snel en helder geregeld. Ik beveel iedereen deze firma aan!

Cok Lems

Heerjansdam

10.0
02-12-2018 12:27 uur
Mijn ervaring:

Goed

Wesley van Orsouw

Schaijk

8.0
01-12-2018 21:55 uur
Mijn ervaring:

Een prachtig bedrijf waar je als klant behandelt wordt en niet als een nummer !

Arjan Pronk

Den haag

10.0
17-11-2018 10:06 uur
Mijn ervaring:

Europa vans is een goed bedreven bedrijf.\r\nWaar je in alle rust je voertuig kan bekijken en testen zonder dat er een verkoper bij je staat.\r\nVerder werden alle vragen goed beantwoord en de bus werd uiteindelijk naar alle tevredenheid afgeleverd. Kortom helen fijne winkel!!

Huib Verdel

Naaldwijk

8.0
07-11-2018 18:47 uur
Mijn ervaring:

Zeer prettig geholpen een top bedrijf nog veel succes.

C.L. Brussaard

Oud-beijerland

7.0
07-11-2018 15:09 uur
Mijn ervaring:

voldoende, een redelijke ervaring

Jesse Kok

Nieuwegein

10.0
04-11-2018 21:26 uur
Mijn ervaring:

Zeer goed geholpen en hebben een ruim aanbod aan bedrijfswagens \r\n\r\n

Fatma Celen

Oss

10.0
30-10-2018 11:58 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Marco van Tuyl

9.0
29-10-2018 00:34 uur
Mijn ervaring:

Pasgeleden een nieuwe VW transporter bij Europe Vans aangeschaft, deze bevalt uitstekend ! Prima service, nette prijzen en personeel met verstand van zaken en eerlijk advies.

SYLWESTER STAWICKI

ŁÓDŻ

10.0
28-10-2018 23:10 uur
Mijn ervaring:

\r\nTHE EXCELLENT EUROPEAN COMPANY\r\nFULL PROFESSIONALISM

SYLWESTER STAWICKI

PABIANICE

10.0
28-10-2018 23:08 uur
Mijn ervaring:

ZNAKOMITA EUROPEJSKA FIRMA,PEŁEN PROFESJONALIZM

Henk Kouwen

Steenbergen

9.0
27-10-2018 14:28 uur
Mijn ervaring:

Na een mooie vrachtwagen te hebben gekocht toch een klein probleempje met mijn kraan gehad.\r\nSupper snel en netjes opgelost door contact persoon Ron ! Supper sirves zekker aanrader

Karel van Dijke

Sint-Annaland

8.0
24-10-2018 21:22 uur
Mijn ervaring:

goed

Jorrit Voorn

Nieuwegein

10.0
12-10-2018 13:35 uur
Mijn ervaring:

Wat een service! Wij zijn super blij met de Renault Bakwagen die wij gisteren hebben opgehaald. Wij werden netjes geholpen door het vriendelijke en vakkundige personeel met een non-nonse mentaliteit. Absoluut een aanrader wanneer je op zoek bent naar een bedrijfswagen!

Hans Scholten in \\\'t hof

Almelo

10.0
04-10-2018 11:02 uur
Mijn ervaring:

Goede service en denken echt met je mee, ondanks meerdere wijzigingen van mijn kant bleven ze zeer klantvriendelijk.

Rens

8.0
03-10-2018 23:09 uur
Mijn ervaring:

goed afgeleverd, niks op aan te merken

Harmen Wiersema

Utrecht

9.0
03-10-2018 19:09 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Walter Weissgerber

Swifterbant

10.0
21-09-2018 18:19 uur
Mijn ervaring:

Ik had een auto gezien waar ik naar op zoek was. Ben gaan kijken en heb de auto gekocht. Na afleveren bleek de auto erg te trillen! Allesus op alles gezet door Ron van Europe Vans om het probleem optie lossen. Uiteindelijk zelfs een nieuwe set velgen met nieuwe Michelin banden gratis door Europe Vans gemonteerd om het probleem op te lossen, Gewoon super!

Allard Visser

BOLSWARD

10.0
17-09-2018 23:38 uur
Mijn ervaring:

Een zeer mooi bedrijf,met deskundige mensen!\r\nEen mooie bus daar gekocht,bij ophalen waren alle afgesproken punten netjes gedaan.\r\n\r\nBij thuiskomst kwam er nog een klein puntje aan het licht, en dat is keurig opgelost.\r\n\r\nMijn volgende bestelbus Komt zeker weer bij euro Vans vandaan.\r\n

Paul Konings

Bussum

10.0
17-09-2018 19:39 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Joop Fierens

Hagestein

10.0
17-09-2018 09:42 uur
Mijn ervaring:

Na 15 jaar mijn 2e bedrijfswagen hier gekocht. Betrouwbaar en duidelijk advies gekregen.\r\nDe Opel Vivaro is volgens afspraak netjes en zonder gebreken afgeleverd.\r\nHeel transparant de reparatie/onderhoudsbon meegekregen van de in opdracht van Europe Vans verrichte opleveringsbeurt. Waarop ook vermeld het vervangen van de condensor van de airco.\r\nPrima en betrouwbaar bedrijf. Het aanbevelen waard.\r\n

Stefan Van Vossen

Sint Annaland

9.0
13-09-2018 14:27 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Jan de Ridder

Zaltbommel

8.0
08-09-2018 20:20 uur
Mijn ervaring:

Netje geholpen en na aankoop keurig afgeleverd met de gedane onderhoudsfactuur.

Kees Kool

Leerdam

8.0
07-09-2018 20:38 uur
Mijn ervaring:

Fijn samengewerkt, transparant en afspraken worden nagekomen.

Henk Kouwen

Steenbergen

9.0
24-07-2018 11:45 uur
Mijn ervaring:

Super geholpen !\r\nBen super blij met de aflevering!\r\nAanrader voor elk bedrijf

Arturs Saldenieks

Amsterdam

10.0
13-07-2018 18:22 uur
Mijn ervaring:

Europe-Vans ... THE best! Next time iam coming straight to you Mark!

Bram van der slikke

Stavenisse

8.0
12-07-2018 20:50 uur
Mijn ervaring:

eerste kennismaking heb er een goed gevoel bij

Ömer Yilmaz

Venlo

10.0
03-07-2018 22:50 uur
Mijn ervaring:

Inmiddels maanden voorbij met de aankoop van de crafter, zeer tevreden erover. Zeker een aanrader om met europe vans zaken te doen!!

Tom Westendorp

Zoeterwoude

8.0
02-07-2018 17:05 uur
Mijn ervaring:

Netjes en fijn geholpen. Ruime keuze

Marcel Jansen

8.0
28-06-2018 23:13 uur
Mijn ervaring:

Ik heb een zeer prettig contact gehad met Mark; zakelijk, open en direct en daardoor in vertrouwen zaken kunnen doen. Goede communicatie, snelle reactie op en via mail en telefoon. Ik ben een zeer tevreden klant

Henk van Os

Den bosch

8.0
28-06-2018 16:02 uur
Mijn ervaring:

Ik heb voor de 2e maal een mooie bedrijfswagen gekocht bij Europe vans en ben zeer tevreden

Jaap van Eck

Warmond

9.0
20-06-2018 20:10 uur
Mijn ervaring:

Fijne, professioneel en integer bedrijf. Wij zijn goed geholpen en rijden nu hebben een kwaliteitsbus voor een eerlijke prijs. Alhoewel wij er 150 km voor moeten rijden, krijgt Europe Vans de volgende keer zeker weer een kans.

G Van Maastricht

Werkendam

8.0
20-06-2018 14:59 uur
Mijn ervaring:

Prima occasions en prettig snel zaken doen!

Leo Mulder

Apeldoorn

10.0
10-06-2018 15:07 uur
Mijn ervaring:

Nu een half jr verder de bus een opel vivaro 2012 nog elke dag een plezier om mee te rijden .\r\nEindelijk een bedrijf die je kan vertrouwen .\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

K Aksoy

Arnhem

10.0
06-06-2018 09:57 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Ron Heilig

Velserbroek

8.0
04-06-2018 01:21 uur
Mijn ervaring:

snel en simpel alles volgens afspraak geregeld.Komen zeker terug voor een volgende bedrijfsauto.

Marco Vlaanderen

De Meern

10.0
29-05-2018 12:47 uur
Mijn ervaring:

Snelle service en komen na wat ze afspreken! Alles werd perfect en snel geregeld...

Active constructions

Bunnik

9.0
29-05-2018 10:50 uur
Mijn ervaring:

We hebben twee bussen ingeruild voor een mooie VW Crafter.\r\nDe taxatie van de in ruil auto`s liep soepel en de koop van de nieuwe auto was daarom ook snel rond.\r\nWij zijn erg tevreden hoe we zijn geholpen bij Europe-Vans.\r\nVoor de volgende auto komen wij hier zeker weer terug.\r\n

Tony C

Amsterdam

10.0
09-05-2018 16:24 uur
Mijn ervaring:

Heel netjes, vriendelijk en recht door zee.

Yaniv Abrams

Mill

9.0
18-04-2018 22:29 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Percy van de Ven Thomashuis

Buurmalsen

8.0
15-04-2018 13:58 uur
Mijn ervaring:

precies de v.w. transporter gevonden die wij nodig hadden .\r\nprettig geholpen , niet opdringerig .\r\nvlotte afhandeling.

Patricia de Kievit

Eindhoven

8.0
12-04-2018 10:39 uur
Mijn ervaring:

Fijne communicatie, mooi bedrijf.

Robert Caro

Ede

10.0
11-04-2018 15:36 uur
Mijn ervaring:

Wij van RR Klussenservice BV zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Hommersen Dienstverlening & Onderhoud

Hoorn

10.0
05-04-2018 20:04 uur
Mijn ervaring:

Professionele verkopers weten waar ze over praten. Koffie staat altijd klaar. Ruime keus aan diverse bedrijfsbussen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Philip Kirchhoff

Emmeloord

9.0
04-04-2018 16:02 uur
Mijn ervaring:

Klantvriendelijk en ze denken met je mee in de breedste zin van het woord.

Dennis Geurtsen

Driebergen-Rijsenburg

9.0
28-03-2018 15:34 uur
Mijn ervaring:

Veel bedrijven bezocht in de zoektocht naar de juiste bedrijfsbus en eigenlijk nergens zo vriendelijk ontvangen als bij Europe Vans. Tot aan de schoonmaakster aan toe is iedereen even vriendelijk. Klantgericht, top! daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Daarnaast is het een zeer verzorgd autobedrijf met een ruime keuze. \r\nKortom alles goed, nu alleen nog probleemloos de komende jaren rijden.\r\n

Maurice Schaapherder

Blaricum

9.0
26-03-2018 20:18 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Arjan Van Tuil

Wamel

7.0
26-03-2018 18:12 uur
Mijn ervaring:

Goed

Mike

10.0
25-03-2018 11:17 uur
Mijn ervaring:

Vorige week een sprinter gekocht.\r\nPrijs/kwaliteit zeer goed!\r\nJe wordt hier netjes geholpen en alles is zo geregeld.\r\n

Jeffrey Heus

Mijdrecht

8.0
23-03-2018 19:19 uur
Mijn ervaring:

In het verleden al eerder een aankoop gedaan van een sprinter en dit maal heb ik een vito gekocht. \r\nDit bedrijf verkoopt zeer nette bussen voor scherpe prijzen onderhoudshistorie vrijwel altijd aanwezig.\r\nik stuur collegas ook naar dit bedrijf en door de grote voorraad bijna altijd wel een kans van slagen ik kom in de toekomst zeker terug voor een andere aankoop.

Teunis Bor

Den Burg

8.0
21-03-2018 21:25 uur
Mijn ervaring:

Een VW crafter aangeschaft en een bus ingeruild

Rene Briedé

Rijswijk

10.0
12-03-2018 17:33 uur
Mijn ervaring:

Helemaal super...

Vincent Helmers

Vijfhuizen

9.0
06-03-2018 22:43 uur
Mijn ervaring:

Via marktplaats een mooie ford transit gezien. Bij een bezoek aan europe vans goed geholpen en kon direct een proefrit maken! Daarna rond de tafel gaan zitten en een goede deal kunnen maken met inruil van mijn oude auto! \r\n\r\nHeb nog even een leen auto mee gekregen om een storing te verhelpen en een nieuwe apk te verzorgen maar uiteindelijk zit ik elke dag met een lach achter het stuur van mijn nieuwe auto \r\n\r\nErg tevreden over de service!\r\n\r\n

Robin Diemers

Rotterdam

10.0
06-03-2018 16:59 uur
Mijn ervaring:

Heel erg goed geholpen,erg fijn bedrijf om zaken mee te doen...

Tom Ras

Rozenburg

7.0
05-03-2018 22:52 uur
Mijn ervaring:

voldoende, een redelijke ervaring

Jaap krielen

Nieuw-Vossemeer

8.0
05-03-2018 19:28 uur
Mijn ervaring:

Prima cocommunicatie

Anoniem

10.0
23-02-2018 12:39 uur
Mijn ervaring:

Klantvriendelijk en fijn bedrijf om mee samen te werken. Wij zijn hier snel en efficiënt geholpen.

Elite Interieurmontage

Apeldoorn

7.0
22-02-2018 23:49 uur
Mijn ervaring:

voldoende, een redelijke ervaring

Gert Prins

Nijkerk

9.0
19-02-2018 20:05 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Guido Zwarts

Vinkeveen

8.0
19-02-2018 10:28 uur
Mijn ervaring:

Snelle afhandeling door Ron, goed geholpen en bij bezichtiging ook op basis van goed vertrouwen de sleutel meegekregen.\r\n\r\n

Danny Buitenhuis

Huissen

10.0
16-02-2018 14:17 uur
Mijn ervaring:

Goede service en goed geholpen mooie wagenpark

Dennis van Wingerden

Rotterdam

9.0
15-02-2018 23:12 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Peter Sman

Amsterdam

9.0
15-02-2018 11:52 uur
Mijn ervaring:

We hebben een goede ervaring met Europe Vans B.V. Er is een enorme keuze aan bedrijfswagens, staan netjes in lange rijen heel overzichtelijk. We kregen ruim de tijd om de auto die we op de overzichtelijke website gezien hadden, goed te bekijken. Konden even proefrijden, en nader tot elkaar komen over onze inruil. Heel prettig en zakelijk. Deur achter sloot naar mijn mening niet zo goed, is keurig opgelost en afgesteld.\r\nAlles heel goed geregeld, top.

Leo Mulder

Apeldoorn

10.0
10-02-2018 00:51 uur
Mijn ervaring:

Nu drie maanden verder gekocht met garantie maar nu blijkt de bus is prima .\r\nDe prijs die ik voor de garantie heb betaald was €595,00 maar daar bij ook apk grote beurt nieuwe banden van conti dus geen goedkoop spul de € 595,00 is dan ook goed besteed .\r\nEerlijke auto en pech kan altijd niet alles is te voorzien in dit leven .\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

Piet van Loon

Bergen op Zoom

9.0
08-02-2018 19:41 uur
Mijn ervaring:

Bij Europe-Vans heb je heel veel keuze,voor een goede prijs en hele goede service!

Anoniem

Den Haag

8.0
07-02-2018 18:17 uur
Mijn ervaring:

3 bestelbussen aangeschaft. Komen hun afspraken goed na.

Michael Messink

Ruurlo

10.0
06-02-2018 11:17 uur
Mijn ervaring:

Goed geholpen. Klant vriendelijk. Goeie en snelle service l.\r\nZelfs een apk caduea gekregen. Super bedrijf

E Corbijn

Middelburg

8.0
05-02-2018 15:10 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Jim de Smidt

Oosterend texel

8.0
30-01-2018 20:59 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Guido Kuipers

Odijk

8.0
28-01-2018 18:35 uur
Mijn ervaring:

Gastvrij ontvangen en hebben de tijd voor je

Harrie Rijsdijk

Dongen

8.0
27-01-2018 23:10 uur
Mijn ervaring:

Alles goed geregeld, gigantische voorraad jonge bedrijfswagens....eerlijke zaak!

George Necula

Oostzaan

9.0
12-01-2018 17:24 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Marcin Winiarski

Den Haag

9.0
10-01-2018 11:45 uur
Mijn ervaring:

Uitstekend

Welsey Verstijnen

Geertruidenberg

8.0
05-01-2018 10:17 uur
Mijn ervaring:

Zeer klantvriendelijk nemen de tijd voor je \r\nEn denken goed met je mee\r\nService is super

Anoniem

9.0
04-01-2018 15:37 uur
Mijn ervaring:

buitengewoon efficient en hulpvaardig

Cas Krempel

Delft

9.0
02-01-2018 20:47 uur
Mijn ervaring:

Een mooie Mercedes Vito 113 uit 2013 gekocht\r\nGoed geholpen door Mark en een probleem vakkundig\r\nopgelost een tevreden klant !

Thijmen Burggraaff

Vleuten

8.0
20-12-2017 10:15 uur
Mijn ervaring:

goed, ze nemen goed de tijd voor je en houden contact. Doordat er met de betaling iets niet goed ging duurde het wat langer, het was goed dat ze geduld hadden en meedachten voor oplossingen.

Edwin Groenesteyn

Langbroek

8.0
19-12-2017 23:19 uur
Mijn ervaring:

Goed geholpen \r\nNet bedrijf \r\nGoed personeel

Piet teekens

Nijkerkerveen

8.0
18-12-2017 13:39 uur
Mijn ervaring:

prettige ontvangst (koffie met banketletter) vriendelijke mensen. dit was de 2e auto die ik hier gekocht heb. goede service en duidelijke afspraken.

Gerard vd Sanden

Dordrecht

8.0
15-12-2017 22:55 uur
Mijn ervaring:

Mijn 2e aankoop in 8 jaar.\r\nEerste keer prettig geholpen en al die jaren naar tevredenheid in mijn bus rondgereden.\r\nNu de oude op was en ik echt aan een andere toe was weer tot tevredenheid een passende bus gevonden hier.\r\nWaarom?\r\nDe prijs is goed, assortiment ruim en ze doen niet lastig als je oude bus he inruilen niet meer waard is.\r\nVast wel weer een markt voor om die kwijt te raken.\r\nHopelijk gaat het ons de komende jaren zo voor de wind dat we een nieuwe bus kunnen kopen maar lukt dat niet dan zal ik tegen die tijd toch echt wel weer een kijkje gaan nemen bij Europe Vans, Fans for the time being.\r\n

Gerard vd Sanden

Dordrecht

8.0
15-12-2017 22:46 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Leo Mulder

Apeldoorn

10.0
09-12-2017 17:31 uur
Mijn ervaring:

Al eerder een beoordeling gedaan.\r\nVandaag auto opgehaald nauw

Patrick Verhoeven

IJsselstein

8.0
05-12-2017 21:29 uur
Mijn ervaring:

Open, helder en informatief. Niet opdringerig en met volop keuze voor iedere portemmonaie.\r\n

Thomas

Merksplas

10.0
29-11-2017 09:58 uur
Mijn ervaring:

In plaats van dagen te moeten rondrijden, werd mijn zoektocht naar een propere en degelijke bestelwagen vergemakkelijkt door het grote aanbod dat Europe-Vans me aanbood.\r\n\r\nVerder was het ook gemakkelijk dat ik onmiddellijk een tijdelijke nummerplaat en verzekering kon verkrijgen zodat ik geen onnodige verplaatsingen meer moest maken.\r\n\r\nSuper locatie voor het kopen van een bestelwagen!

Leo mulder

Apeldoorn

10.0
22-11-2017 08:01 uur
Mijn ervaring:

Van af het eerste moment prettig contact.\r\nIk woon in Apeldoorn en kan niet zo snel naar Europe Vans .\r\nHet bedrijf is zo betrouwbaar dat ik de gok heb genomen te kopen zonder te gaan kijken .\r\nDe verkoper de Hr Marc heeft foto\'s naar mij gezonden van de auto\r\ndat is super .\r\nDe hele aanpak is super.\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

Leo mulder

Apeldoorn

10.0
22-11-2017 01:33 uur
Mijn ervaring:

Van af het eerste moment prettig contact.\r\nIk woon in Apeldoorn en kan niet zo snel naar Europe Vans .\r\nHet bedrijf is zo betrouwbaar dat ik de gok heb genomen te kopen zonder te gaan kijken .\r\nDe verkoper de Hr Marc heeft foto\'s naar mij gezonden van de auto\r\ndat is super .\r\nDe hele aanpak is super.\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

Jan Poppe

Arnemuiden

9.0
17-11-2017 13:19 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Jan de gier

Nijkerk

8.0
16-11-2017 16:42 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Zouleika Manfrini

Zeist

10.0
09-11-2017 12:43 uur
Mijn ervaring:

Prettig,goede oplossingen,klantgericht.Fijn bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen.

Maarten van der Venne

Schaijk

9.0
27-10-2017 11:41 uur
Mijn ervaring:

Prettig is de eerlijke hulp bij het maken van de juiste keuze.\r\nComplimenten ook voor het geduld en de keurige behandeling van de medewerkers.\r\n

Ger van amsterdam

Landsmeer

10.0
22-10-2017 19:25 uur
Mijn ervaring:

bus gekocht zonder garantie\r\nbij aankoop een probleempje geconstateerd wat verholpen zou worden\r\nna aankoop bleek het probleem niet opgelost te zijn\r\nna melding ben ik binnen 5 minuten teruggebeld door Ron, de verkoper, met de mededeling dat een leenauto klaarstond en de auto gerepareerd zou worden.\r\nDeze reparatie bleek heel groot en duur te zijn.\r\nmaar daar loopt dit bedrijf niet voor weg, gelukkig.\r\ngeweldige service dus. vriendelijk personeel.\r\nRon, harstikke bedankt.\r\nKreeg ook nog een volle tank diesel voor het ongemak!!

Rene Westland

Nieuwegein

10.0
18-10-2017 17:00 uur
Mijn ervaring:

Inmiddels 4 wagens hier gekocht en super tevreden. Goede service

Frank Diekman

Utrecht

8.0
17-10-2017 12:43 uur
Mijn ervaring:

Professioneel geholpen. Geen probleem om wagen te laten keuren bij onafhankelijke garage. Bedrijf doet wat het zegt.

Robert Trigt van

Santpoort noord

9.0
12-10-2017 18:26 uur
Mijn ervaring:

Uitstekende ervaring met Euro band ! Nog net geen klaar terwijl je wacht al voelde het wel zo.9

Thomas Vermeij

Papendrecht

9.0
06-10-2017 13:22 uur
Mijn ervaring:

Hele goede ervaringen met dit mooie bedrijf. Goede service, erg klantvriendelijk en leveren mooie bedrijfswagens af.

Robert Baak

Renkum

8.0
02-10-2017 11:01 uur
Mijn ervaring:

Na telefonisch overleg ter plekke een goede ontvangst. Groot bedrijf maar wel persoonlijke benadering. Zeer goede uitleg van de gang van zaken en ook bij aflevering van de bedrijfswagen een goede begeleiding en uitleg van het onderhoud etc.

Kolbe

8.0
26-09-2017 20:06 uur
Mijn ervaring:

Prettige mensen. Prima zaak.

Fred Ansink

Biddinghuizen

9.0
22-09-2017 15:38 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Antoinet van der Plas, juffertjes Lexmond van der Plas

Vianen

8.0
19-09-2017 12:34 uur
Mijn ervaring:

geven een deskundige en prettige indruk. Ben ook bij hun9jullie0 terecht gekomen door positieve informatie bekende. en ervaring zoon. Met dank voor de prettige samenwerking.

B Zorlu

Uden

9.0
16-09-2017 01:13 uur
Mijn ervaring:

Goeie service , klantvriendelijk en komen hun afspraken na !\r\n\r\nBedankt

Peter Groot

Andijk

9.0
15-09-2017 19:27 uur
Mijn ervaring:

Vriendelijk, gastvrij, laat je vrij in bezichtiging en het maken van een proefrit, super top!!!!

T Hastokatli

Amsterdam

10.0
15-09-2017 13:47 uur
Mijn ervaring:

Top bedrijf! \r\nVriendelijk personeel.\r\nGoede en snelle service.\r\nGoede zaken!\r\n

B Tijsseling

Achterveld

7.0
13-09-2017 23:17 uur
Mijn ervaring:

Je kan rustig auto\'s bekijken zonder dat je wordt opgejaagd door een verkoper. Alleen jammer dat de bus wordt afgeleverd met een bijna lege tank

Tiny Elings

Tilburg

9.0
12-09-2017 23:47 uur
Mijn ervaring:

We zijn prima ontvangen. Nadat we onze interesse kenbaar hadden gemaakt mochten we in alle rust de auto\'s bekijken en was er inzicht in prijzen en overige gegevens van de auto\'s. Een uitvoerige proefrit en aankoop keuring was geen bezwaar. We zijn prettig en vakkundig geholpen en nu trotste bezitter van een mooie degelijke Transporteren. Wat een keuze in merken en aantallen. Een prima adres om te slagen.

Martijn Thijssen

Elst

9.0
09-09-2017 15:28 uur
Mijn ervaring:

Wij zijn netjes en vakkundig geholpen met de aankoop van onze nieuwe bus.

Bart visser

Hoogkarspel

8.0
27-08-2017 20:27 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Jesse Ariaans

Hagestein

8.0
22-08-2017 21:10 uur
Mijn ervaring:

Europe Vans heeft mij super geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe bedrijfsauto. Ze weten erg veel en helpen je goed met het vinden van de bedrijfsauto die het beste bij je wensen past. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan! Wat een top service!

Alex Van Boxtel

Veghel

9.0
22-08-2017 15:35 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Dennis Cardinaal

IJsselstein

9.0
22-08-2017 02:06 uur
Mijn ervaring:

goed - representatief - service top - goed tevreden - kom er al jaren

Dennis van Beekhoven

Amersfoort

10.0
16-08-2017 00:47 uur
Mijn ervaring:

top bedrijf goede service een echte aanrader en blij met me nieuwe auto

Wim Eeren

Groesbeek

9.0
15-08-2017 10:54 uur
Mijn ervaring:

Zeer prettige en vriendelijke ontvangst, alle tijd om rustig rond te kijken en keuzes te maken. Daarna een deskundig en eerlijk advies. Kortom een heel prettig autobedrijf waar we zeker een volgende keer terug gaan komen.

Frans van Campenhout

Haarlem

9.0
09-08-2017 15:32 uur
Mijn ervaring:

prima erg vriendelijk

Hennie van Hout

Amsterdam

9.0
08-08-2017 00:39 uur
Mijn ervaring:

Medewerkers waren heel vriendelijk, heel behulpzaam en niet opdringerig. je krijgt alle tijd om rond te kijken en eventueel een proefrit te maken met de auto. Na de koop werd alles snel en correct afgehandeld volgens afspraak.\r\nPrima bedrijf.

Norbert Himmelreich

Almere

10.0
04-08-2017 14:19 uur
Mijn ervaring:

Correcte communicatie ,duidelijke afspraken,vlotte afwikkeling.\r\nVerder niets aan toe te voegen.\r\nGewoon goed bedrijf.

Pim sonneborn

Amsterdam

10.0
02-08-2017 12:11 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Pim Sonneborn

Amsterdam

10.0
01-08-2017 17:49 uur
Mijn ervaring:

Wij zijn vriendelijk en deskundig ontvangen. Afspraken zoals tijd van aflevering e.d. zijn correct nagekomen. De bus was schoon en zag er als nieuw uit. Kortom wij zijn blij met onze aankoop.

Jan De Geus

Puttershoek

8.0
21-07-2017 18:24 uur
Mijn ervaring:

geen poes pas keurig geregeld

Diana Nagel

Nigtevecht

8.0
20-07-2017 21:50 uur
Mijn ervaring:

ford gekocht, deze kon ik binnen 3 dagen ophalen en was ook gekeurd, zeer snelle service. verder zal de toekomst uitwijzen of het om een goede auto gaat.

Fred Mertens

Breda

10.0
16-07-2017 12:37 uur
Mijn ervaring:

Super vriendelijke mensen, en top service.\r\nPrachtige bus gekocht en deze is super netjes en snel afgeleverd.\r\n

Maurice Soudant

Maastricht

9.0
13-07-2017 12:43 uur
Mijn ervaring:

Zeer goede ervaringen, netjes geholpen en alles snel geregeld.

Vincent Verwindt

Purmerend

10.0
12-07-2017 13:12 uur
Mijn ervaring:

VW Transporter aangekocht. Ben dik tevreden. Ik ga mijn volgende aankoop ook hier doen.

Bertram Tiemessen

Loenen

9.0
08-07-2017 10:51 uur
Mijn ervaring:

Prima Service bij dit bedrijf.\r\n

Simon van \\\'t Slot

Hulshorst

9.0
05-07-2017 12:39 uur
Mijn ervaring:

Zeer nette en kundige mensen, die voor ieder wat wils kunnen aanbieden en verkopen tegen eerlijke prijzen.

Joost Hak

Bleskensgraaf

9.0
04-07-2017 21:22 uur
Mijn ervaring:

Ik heb hier een VW cafter gekocht. Ze hebben me hierbij keurig en eerlijk geholpen. Erg klantvriendelijk personeel, wat erg fijn zaken doen is. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Voor mijn volgende bedrijfswagen zal ik hier zeker weer terug komen!

Sander van Thiel

Helmond

9.0
03-07-2017 15:50 uur
Mijn ervaring:

Zeer fijne VW transporter gekocht, goede service en eerlijk personeel met name door Sander goed geholpen, PERFECT BEDRIJF!!!

Nico Blokker

Wijk bij Duurstede

8.0
29-06-2017 00:29 uur
Mijn ervaring:

Het bedrijf met haar medewerkers komt professioneel over!

Tristan Kerrebijn

Den haag

10.0
26-06-2017 21:01 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Richard Klop

Dordrecht

9.0
26-06-2017 20:17 uur
Mijn ervaring:

Alles is volgens afspraak afgehandeld. Ook bij het eerste bezoek prettig ontvangen en goed geholpen. Er wordt mee gedacht en alleen naar je vraag gekeken zonder andere (duurdere) opties op te dringen. Hele prettige ervaring.

Klaas koorevaar

Raamsdonksveer

10.0
26-06-2017 10:19 uur
Mijn ervaring:

wij hebben hier een Mercedes sprinter gekocht, je wordt zeer plezierig te woord gestaan, zeer vriendelijke verkopers, niet opdringerig. doen wat ze beloven en zorgen er voor dat je als klant tevreden bent met de aankoop

Floris Bergacker

Doorwerth

10.0
14-06-2017 13:29 uur
Mijn ervaring:

Erg prettig geholpen door Sander! Ook fijn dat de voertuigen al op kenteken staan waardoor de levertijd een flink stuk korter wordt.

Marco kuik

Elsloo (lb)

9.0
10-06-2017 22:43 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Ronald Groot

Utrecht

9.0
10-06-2017 09:22 uur
Mijn ervaring:

Door de uitgebreide selectie was het wel even zoeken naar de bus die ik op het oog had maar uiteindelijk gevonden.\r\nRon is erg behulpzaam. Fijn contact. Na de uiteindelijke koop houd de service zeker niet op. Sterker nog die wordt beter. Ron hield me elke keer netjes op de hoogte van lopende zaken. Kortweg top bedrijf en onze volgende bus komt weer bij Europe Vans vandaan.

John Heijndijk

Rozenburg ZH

10.0
07-06-2017 13:31 uur
Mijn ervaring:

Wij hadden snel een nette bedrijfswagen nodig voor een nette prijs. Via internet kwamen we bij Europe Vans uit. Langs geweest auto uitgezocht en werd netjes en snel geholpen. De verkopers zijn behulpzaam en denken mee.Prima service !!\r\nMvg Heijndijk Elektro B.V.

Doeke de jong

Bitgummolen

8.0
07-06-2017 12:31 uur
Mijn ervaring:

Professionele organisatie, goede communicatie, snelle input/afhandeling

Daphne Hofhuis

Tiel

9.0
31-05-2017 22:33 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Andre Pieters

Den Haag

9.0
21-05-2017 14:57 uur
Mijn ervaring:

onze ervaring met dit bedrijf is heel goed, prima service en begeleiding snelle afhandeling en betrouwbare verkopers\r\naantrekkelijke prijzen.

OMC-Andijk

Andijk

8.0
17-05-2017 00:51 uur
Mijn ervaring:

Het was prettig zakken te doen met Ron van Europe-Vans.\r\nWe konden snel tot een aankoop overgaan.\r\nEn wat we afgesproken hadden was ook keurig gedaan.\r\nIk heb een goed gevoel bij Europe-Vans.

Acs projecten

Papendrecht

8.0
16-05-2017 10:58 uur
Mijn ervaring:

Prettige ervaring

Johan plugge

Den haag

9.0
11-05-2017 23:27 uur
Mijn ervaring:

ron is een top vent vriendelijke man neemt de tijd voor je volgende bus haal ik ook daar

Wim van Middelkoop

Sliedrecht

8.0
04-05-2017 11:03 uur
Mijn ervaring:

Overzichtelijk aanbod, alles staat er netjes bij en is goed verzorgt. Ook het zakendoen is transparant en verloopt op rolletjes. Prima club die ik zeker zal aanraden bij bekenden uit mijn netwerk.

Sjaak Dekker

Dordrecht

9.0
03-05-2017 10:04 uur
Mijn ervaring:

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Zeer tevreden over de service!

Chantal Farla

Amsterdam

10.0
19-04-2017 15:13 uur
Mijn ervaring:

fijn bedrijf, denkt mee en klantvriendelijk, nemen de tijd

Sergio Jansen

Rotterdam

8.0
10-04-2017 14:59 uur
Mijn ervaring:

Alles netjes volgens afspraak geregeld. Top bedrijf. !!

Jan Klein Hazebroek

Ulft

8.0
08-04-2017 12:34 uur
Mijn ervaring:

Goede klantvriendelijke personeelsleden.

Will smit

Info@gw-gevelonderhoud.nl

8.0
06-04-2017 10:28 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Karin Romijn

Amsterdam

9.0
03-04-2017 15:16 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Mariska Reijners

Grevenbicht

9.0
31-03-2017 17:04 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Jan Dusseljee

Beverwijk

9.0
29-03-2017 21:40 uur
Mijn ervaring:

Prima ontvangst en afwikkeling

Jelle Matsinger

Dirksland

8.0
28-03-2017 12:56 uur
Mijn ervaring:

Hier kan ik kort en krachtig in zijn. \r\nAlles is snel en zeer vriendelijk gegaan.

Jan Dirks

Vlaardingen

8.0
05-03-2017 19:13 uur
Mijn ervaring:

Zeer prettige eerste ondruk.\r\nFijn en snel conact via de mail.\r\nSnelle en prettige afhandeling van de financien.

Harald beeker

Diemen

8.0
28-02-2017 16:01 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Samir sulaiman

Den haag

8.0
24-02-2017 21:29 uur
Mijn ervaring:

Jammer dat ik 1300 euro meer moest betalen voor een exact zelfde model. (geen cruise control dit keer)

Martijn Plug

Hendrik ido ambacht

8.0
24-02-2017 19:46 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Rolien van Eijkelenburg

Leerdam

9.0
20-02-2017 10:29 uur
Mijn ervaring:

Europe-Vans is een bedrijf dat mee denkt met de klant. Je op alle fronten probeert te helpen. Zij hebben een goede sevrice en zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als bij het bedrijf zelf.

Hoefsmederij Molenaar

Leerdam

8.0
18-02-2017 23:57 uur
Mijn ervaring:

Vriendelijk en behulpzaam!

Albert kroeze

8.0
04-02-2017 12:46 uur
Mijn ervaring:

prettig en accuraat

Leendert Funcken

Den Haag

10.0
01-02-2017 12:40 uur
Mijn ervaring:

Open en transparante organisatie.

Robert Żuralski

Spanbroek

10.0
18-01-2017 17:33 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Camiel de Jongh

Vijfhuizen

8.0
13-01-2017 19:19 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Fatih duzcan

Nieuwegein

10.0
13-01-2017 18:26 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Philip Vermaas

Sint-Maartensdijk

8.0
13-01-2017 16:14 uur
Mijn ervaring:

Correct en snelle afhandeling.

Anoniem

9.0
12-01-2017 20:48 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Frans Van Schendel

Breda

10.0
07-01-2017 15:56 uur
Mijn ervaring:

Zeervriendelijk eerlijk niet opdringen

Anoniem

8.0
30-12-2016 22:58 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Raoul meinsma

Alkmaar

9.0
30-12-2016 15:15 uur
Mijn ervaring:

Prettig. klantvriendelijk. Helder

Dawid Pietrzak

Hooghalen

10.0
17-12-2016 00:07 uur
Mijn ervaring:

Echt goed bedrijf. Alles was in orde.

Mariusz Matuszewski

Maassluis

10.0
09-12-2016 22:45 uur
Mijn ervaring:

Ik ben heel erg tevreden hoe alles is gegaan.Ik raad iederren dit bedrijf aan .Groeten Mariusz

Chris Huet

Didam

9.0
08-12-2016 20:05 uur
Mijn ervaring:

Prima bedrijf.\r\nAlles snel en goed afgehandeld.\r\nZeker een aanrader als je een goede betaalbare bedrijfsauto zoekt.

Wess Verstijlen

St Willebrord

9.0
24-11-2016 16:44 uur
Mijn ervaring:

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Heb ook mijn 2e grotere bus hier gekocht

Richard Van der pol

Zaltbommel

10.0
24-11-2016 11:22 uur
Mijn ervaring:

Top service en heel duidelijk en klantvriendelijk. Ga zeker door vertellen over jullie organisatie

Erwin Zwackhalen

Oude Tonge

9.0
16-11-2016 15:40 uur
Mijn ervaring:

Zeer goede ervaring, goed geholpen. In ons geval, goede medewerking zeker omdat we zonder transport zaten.

Anoniem

9.0
16-11-2016 08:10 uur
Mijn ervaring:

nette mensen waarbij een stukje service hoog in het vaandel staat. afspraken worden na gekomen

Necati isci

Utrecht

7.0
09-11-2016 16:00 uur
Mijn ervaring:

voldoende, een redelijke ervaring

Edward van beek

Woerden

10.0
09-11-2016 14:02 uur
Mijn ervaring:

Helemaal top allemaal

Petra Lourier

Breda

8.0
03-11-2016 08:59 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Will smit

Malden

6.0
02-11-2016 18:30 uur
Mijn ervaring:

ziet er goed uit

Jan Evers

Den Ilp

8.0
26-09-2016 19:43 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

A Overdevest

Wassenaar

10.0
19-09-2016 11:31 uur
Mijn ervaring:

Zeer goede afspraken gemaakt , en keurig netjes nageleeft bij de aflevering , keurige MB Sprinter aangeschaft tegen een zeer scherpe prijs

M H

Veldhoven

8.0
17-09-2016 23:43 uur
Mijn ervaring:

Prettige en relaxte verkoper. No nonsense, afspraken gewoon nakomen, geen gladde verkoop praatjes.

Paul de Haan

Vianen zh

10.0
16-09-2016 19:29 uur
Mijn ervaring:

Bijzonder prettige aankoop ervaring met de vertegenwoordiger van het bedrijf ,niets is teveel, waarbij de service van het bedrijf er vanaf druipt .\r\nTOP BEDRIJF

Karel huijgen

Bunschoten

9.0
09-09-2016 09:28 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Maurice Mourits

Oud-Beijerland

7.0
01-09-2016 18:32 uur
Mijn ervaring:

Eventuele uitleg over de bedrijfs- auto is aan de matige kant, bij bezoek word sleutel overhandigd en moet jezelf maar uitzoeken, verder afhandeling correct ook bij vragen via mail of app.

Huibert Kwint

Lienden

8.0
25-08-2016 11:06 uur
Mijn ervaring:

Prima behandeld dit is de 2 auto die we bij hun kopen

Peter zegers

Reek

8.0
24-08-2016 00:55 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Arie Aken

Nederhemert

9.0
23-08-2016 22:23 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Ger Koolstra

Nieuwegein

10.0
23-08-2016 14:37 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Colinda Looze

Amstelveen

9.0
19-08-2016 17:05 uur
Mijn ervaring:

groot, kundig, vriendelijke mensen, goed klantgericht, goede service.\r\nkortom prima bedrijf.

Marc

Tiel

10.0
19-08-2016 14:59 uur
Mijn ervaring:

Keurig bedrijf en netjes geholpen

Marco Janssens

Beusichem

10.0
18-08-2016 23:14 uur
Mijn ervaring:

Mijn ervaringen zijn goed!

Vincent Konig

Utrecht

9.0
15-08-2016 18:46 uur
Mijn ervaring:

Prettig contact, duidelijk ter zake kundig en to the point! Wij hadden in no time een deal over een bestelbus en binnen een week stond de auto keurig klaar. Aanrader!

Tomasz Melzer

Oss

10.0
15-08-2016 12:56 uur
Mijn ervaring:

Gewoon top bedrijf !!!

Edwin

Alkmaar

8.0
13-08-2016 10:54 uur
Mijn ervaring:

Ik werd goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bus en kreeg een goede inruil prijs voor mijn oude bestelauto. Kortom top geregeld!

Cornelis Beeke

Goes

9.0
10-08-2016 23:45 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

John Claassen

Veldhoven

9.0
10-08-2016 17:17 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Mike hollenberg

Limmen

8.0
08-08-2016 16:09 uur
Mijn ervaring:

werd super geholpen verkoop van auto was snel afgehandeld

Anoniem

7.0
31-07-2016 12:48 uur
Mijn ervaring:

voldoende, een redelijke ervaring

Gaatouder het eekhoorntje Van den bosch

Oss

9.0
26-07-2016 20:25 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Anoniem

8.0
22-07-2016 12:45 uur
Mijn ervaring:

Super goed en snel geholpen

Stork Industry Services

Rozenburg

9.0
21-07-2016 08:09 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Kees van Wingaarden

Leerbroek

9.0
20-07-2016 22:00 uur
Mijn ervaring:

zeer goede ervaring met dit bedrijf , snel geholpen, eerlijke mensen , altijd koffie , ruime keuze aan vans en papieren snel geregeld en goede inruilprijs oude bus.

R. Smit

Gouda

8.0
20-07-2016 14:53 uur
Mijn ervaring:

Zeer vriendelijk

Josh Kozminski

Standdaarbuiten

10.0
19-07-2016 23:31 uur
Mijn ervaring:

Zeer vriendelijk en klantgericht geholpen, daarbij hebben ze mij op alle manieren bijgestaan om de levering zo snel als mogelijk plaats te laten vinden. Ik ben al gelijk met een heel goed gevoel gestart, ik heb de auto nu ruim een maand en ben er zeer content over. Een nette ex lease auto.

Peter Frank

Ooij

8.0
07-07-2016 11:14 uur
Mijn ervaring:

Uitstekend geholpen, medewerker verre van het negatieve beeld dat ik van autoverkopers heb. Vriendelijk en uiteindelijk zeer goed geholpen met een oplossing voor een APK. Klein minpuntje, ivm de financiering moest een deel betaald worden, dat had ik graag een dag eerder willen weten dan had ik het vooraf over kunnen maken. Nu moest iemand van de betalingen extra naar kantoor komen. Algemeen, zeer tevreden.

Beau Paysage

Amsterdam

8.0
07-07-2016 02:47 uur
Mijn ervaring:

Prettig! Ging helaas wat mis met afhalen, maar is keurig opgelost. Alles snel en netjes geleverd.

Bernadette van Dam

Amsterdam

10.0
29-06-2016 16:28 uur
Mijn ervaring:

Hele goede ervaring. To the point, prettig zakelijk en zeer klantvriendelijk. PRIMA!

Jan-Kees Boer

Nieuw-Lekkerland

8.0
28-06-2016 17:56 uur
Mijn ervaring:

Correct, lekker vlot, veel keus, geen heel verhaal maar dit is het.\r\nEerlijk advies.\r\nGewoon snel en goed zaken doen.

W.J.C. Steenbakker

Heinkenszand

7.0
28-06-2016 12:39 uur
Mijn ervaring:

Bij aflevering afgesproken, dat de radio gerepareerd zou worden en een antenne geplaats zou worden.\r\nAntenne is niet gebeurd.

Coen van Steenis

Asperen

8.0
22-06-2016 22:26 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

R van middelkoop

Nieuwpoort

9.0
20-06-2016 23:10 uur
Mijn ervaring:

Gewoon service. Eerlijk tegenover de klant.

Rob pompen

Kerkdriel

10.0
20-06-2016 18:08 uur
Mijn ervaring:

netjes geregeld en vakbekwaam personeel gewoon goed

Fred De Ruiter

Tiel

9.0
20-06-2016 12:53 uur
Mijn ervaring:

Prima ontvangst en men neemt de tijd voor je.

Yvette Cappendijk

Strijen

9.0
15-06-2016 19:11 uur
Mijn ervaring:

Net bedrijf, klantvriendelijk, transparantie, oogt betrouwbaar.

Eddy Moonen

Kerkrade

9.0
13-06-2016 15:49 uur
Mijn ervaring:

Goede ervaring ,laten de klanten niet in de regen staan supper

Gommers

Amerongen

8.0
12-06-2016 19:27 uur
Mijn ervaring:

Erg positief zowel op het vlak van de verkoop, service als het afleveren. Zelfs na afloop wordt er meegedacht en service verleend.

Olaf van bommel

Den bosch

9.0
07-06-2016 17:39 uur
Mijn ervaring:

Vanaf 1e bezoek website tm overhandiging van de sleutels, een snelle en goede service. Met direct een antwoord of advies.

Greg Rutten

Gouda

9.0
03-06-2016 13:31 uur
Mijn ervaring:

Ik ben heel tevreden over de service van Europe-Vans. Ik heb een bestelwagen gekocht, achteraf bleek de airco lek maar de kosten voor reparatie werd alsnog door hun vergoed.

Dirk van der Meulen

Katwijk

10.0
03-06-2016 12:44 uur
Mijn ervaring:

Prima ervaringen. Lekkere vlotte afhandeling, en flexibiliteit. Kom zeker nog eens terug wanneer ik weer wat zoek.

J.F. van der Velde

Sleeuwijk

8.0
30-05-2016 21:41 uur
Mijn ervaring:

Prima ervaring. Mensen weten waar ze over praten, acteren snel en auto wordt afgeleverd conform afspraak.

Eric dijkstra

Rotsterhaule.

9.0
30-05-2016 19:47 uur
Mijn ervaring:

ik heb goede ervaring met het bedrijf, alles was top geregeld,ben zeer goed behandeld.

Maykel Heerkens

Vianen

10.0
30-05-2016 17:53 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

John Hol

Hagestein

9.0
30-05-2016 16:55 uur
Mijn ervaring:

Zeer prettig \r\nGoed en duidelijk geholpen door vriendelijk personeel

Dineke Blok

Leerdam

10.0
30-05-2016 16:11 uur
Mijn ervaring:

perfect, zeker aan te bevelen

Anoniem

9.0
30-05-2016 15:42 uur
Mijn ervaring:

goede service, goed behandeld

Thea de Leeuw

Hagestein

9.0
30-05-2016 15:33 uur
Mijn ervaring:

Fijn en prettig bedrijf om zaken mee te doen.