Klantenservice

Over Europe-Vans BV

Auto afmetingen

Kwaliteit Europe-Vans B.V.

Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijfswagen essentieel is voor uw bedrijf. Daarom streven wij naar 100% klanttevredenheid. Hieronder kunt u zien hoe wij onze kwaliteit waarborgen.

Selectie

Het begint voor ons bij de inkoop. Wij kopen uitsluitend bij vaste leveranciers. Dit zijn voornamelijk leasemaatschappijen en merkdealers in binnen- en buitenland. Wij selecteren voornamelijk op zorgvuldig bereden bedrijfswagens met een aantoonbare onderhoudshistorie. Door ons volume kunnen wij groot inkopen en dit resulteert zich in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

miketekstenbeeld-8620

Transport

Wij hebben het transport in eigen beheer. De kans is groot dat u onze combinatie wel eens heeft gespot.

dsc-04552

Technische inname

Voordat we onze bedrijfswagens online aanbieden worden ze eerst ingenomen. De technische inname omvat een controle op motor, versnellingsbak en aandrijflijn. Daarbij wordt de bedrijfswagen optisch geïnspecteerd en professioneel gereinigd.

Aanbod

Om ons te onderscheiden van de concurrentie streven wij er naar om onze klanten online een zo duidelijk en realistisch mogelijk beeld van de bedrijfswagens te geven. U herkent onze advertenties aan een uniforme en duidelijke manier van fotograferen. Onze prijsstelling bespoedigt een snelle verkoop, zeker in combinatie met onze kwaliteit! We houden de omloopsnelheid hoog door regelmatig onze prijzen te vergelijken met de markt.

europe-vans--lq--95

Verkoop

Of u nu koopt of leaset, wij voorzien u graag van helder en duidelijk advies. Duidelijke afspraken, snelle levering én een tevreden klant zijn onze uitgangspunten. Omdat wij niet merk of bank gebonden zijn krijgt u bij ons een eerlijk advies. Dit geldt ook voor uw Financial Lease. Inruil van uw huidige bedrijfswagen is mogelijk. Uw eventuele inruil wordt opgenomen in een voorstel dat naadloos aansluit bij uw behoeftes.

europe-vans--lq--02

Aflevering

Wanneer u een bedrijfswagen heeft gekocht wilt u deze natuurlijk snel inzetten. In de meeste gevallen rijdt u binnen enkele werkdagen. Wij adviseren om een garantiepakket af te nemen. Deze garantie heeft een landelijke dekking. U bent bij ons welkom voor garantie maar u kunt in de meeste gevallen ook bij uw eigen garage terecht. Informeer naar aanvullende voorwaarden bij particuliere verkoop.

100% Tevreden

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Voor ons is iedere verkoop een basis voor de volgende. Bekijk onze beoordelingen en hopelijk zien wij uw beoordeling er in de toekomst ook tussen staan.