Over Europe-Vans BV

Klantenservice

Auto afmetingen

Europe-Vans B.V. bestaat sinds 2001 en is centraal gevestigd in Leerdam. Jaarlijks verkopen wij ruim 1.500 jong gebruikte én nieuwe bedrijfswagens aan onze klanten in binnen- én buitenland. Onze snel wisselende voorraad bestaat uit een keuze van ruim 300 bedrijfswagens. Wij doen eerlijk zaken, zonder fratsen. Je kan hier je stropdas thuislaten en zelfs je sneakers aan doen! Er wordt hier snel gereageerd en gehandeld met als doel realisatie van een hoge klanttevredenheid. Binnen ons gemotiveerde team zijn wij op zoek naar een…

 

Junior verkoper used vans (M/V)

“Wil jij ‘leren’ verkopen en alle facetten ervaren welke daarbij horen? Dit is je kans!”

 

Je wordt…

Verantwoordelijk voor de ondersteuning en verkoop van bedrijfswagens aan ZZP’ers en het MKB waarbij veel transacties tot stand komen middels een Financial Lease. Je verkoopt ook buiten Nederland. De Export bestaat bij ons uit eindverbruikers en handelaren. Je ondersteunt en verzorgt het volledige verkoopproces inclusief eventuele leaseafhandeling en werkt nauw samen met jouw collega’s. Als teamspeler ben je van nature bereid om werk te zien, ernaar te handelen en je handen uit de mouwen te steken. Hierbij zorg je voor een uitstekende vastlegging en vertaalt kansen die je ziet naar concrete (verkoop)acties. Indien noodzakelijk bijspringen op zaterdag vind je geen probleem. Je rapporteert hierbij direct aan de directie. 

 

Je hebt…

Affiniteit of interesse in de automotive en bent van nature gedreven om tot een deal te komen. De dynamiek van een handelsbedrijf spreekt je aan en je hebt “gevoel” bij bedrijfswagens. Hiernaast beschik je over een bovengemiddeld MBO werk- en denkniveau en ben je aantoonbaar commercieel gedreven. Je bent een teamplayer, van nature nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in mensen. Je beschikt over uitstekende commerciële, sociale en contactuele vaardigheden. Herken jij jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen; flexibel, no nonsense, handson, betrouwbaar, stressbestendig én heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan word jij waarschijnlijk onze nieuwe collega die het huidige team komt versterken!

 

Je krijgt…

Een hele gave job binnen een team met informele, hardwerkende en betrokken collega’s. Je krijgt alle ruimte om jouw talenten verder te laten zien en zo de succesvolle positie van Europe-Vans in de markt te verstevigen en verder uit te bouwen. We bieden een uitstekend salaris, iPhone én begeleiding om je zo snel mogelijk van je junior status af te helpen!

 

Ben je geïnteresseerd? Mail je CV en motivatie naar Wim Zieleman; info@europe-vans.com

Europe-Vans B.V.

Ambachtstraat 4

4143 HB LEERDAM

europe-vans-leerdam12